видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

AÇORES - Grupo Central
До 12.12.2018 21:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
Ondas de 
До 12.12.2018 09:59 CET
Дожд (Жолто)
 
AÇORES - Grupo Ocidental
До 12.12.2018 09:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 12.12.2018 06:59 CET
Дожд (Жолто)
 
До 13.12.2018 00:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
AÇORES - Grupo Oriental
До 12.12.2018 12:59 CET
Дожд (Жолто)
 
AVEIRO
До 13.12.2018 04:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva passando a aguaceiros. 
До 13.12.2018 06:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
Ondas de oes-noroeste com 4 a 5 metros. 
BEJA
BRAGA
До 13.12.2018 02:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuiva por vezes forte passando a aguaceiros. 
До 13.12.2018 04:59 CET
Ветер (Жолто)
Vento forte de sudoeste com rajadas de 100 km/h nas terras altas, rodando para oeste. 
До 13.12.2018 06:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
Ondas de oes-noroeste com 4 a 5 metros. 
COIMBRA
До 13.12.2018 04:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva passando a aguaceiros. 
До 13.12.2018 06:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
Ondas de oes-noroeste com 4 a 5 metros. 
FARO
GUARDA
До 13.12.2018 04:59 CET
Ветер (Жолто)
Vento forte de sudoeste com rajadas de 100 km/h nas terras altas, rodando para oeste. 
LEIRIA
До 13.12.2018 06:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
Ondas de oes-noroeste com 4 a 5 metros. 
LISBOA
До 13.12.2018 06:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
Ondas de oes-noroeste com 4 a 5 metros. 
PORTO
До 13.12.2018 02:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuiva por vezes forte passando a aguaceiros. 
До 13.12.2018 06:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
Ondas de oes-noroeste com 4 a 5 metros. 
SETÚBAL
VIANA DO CASTELO
До 13.12.2018 02:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuiva por vezes forte passando a aguaceiros. 
До 13.12.2018 04:59 CET
Ветер (Жолто)
Vento forte de sudoeste com rajadas de 100 km/h nas terras altas, rodando para oeste. 
До 13.12.2018 06:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
Ondas de oes-noroeste com 4 a 5 metros. 
VILA REAL
До 13.12.2018 04:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva passando a aguaceiros. 
До 13.12.2018 04:59 CET
Ветер (Жолто)
Vento forte de sudoeste com rajadas de 100 km/h nas terras altas, rodando para oeste. 
VISEU
До 13.12.2018 04:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva passando a aguaceiros. 
До 13.12.2018 04:59 CET
Ветер (Жолто)
Vento forte de sudoeste com rajadas de 100 km/h nas terras altas, rodando para oeste. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA