видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

AÇORES - Grupo Central
До 24.01.2021 06:59 CET
Дожд (Жолто)
português:
Precipitação por vezes FORTE.

english:
Precipitation sometimes STRONG.
 

AVEIRO
До 24.01.2021 03:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
português:
Ondas de noroeste com 4 a 4,5 metros.

english:
Northwest waves with 4 to 4.5 meters.
 

BRAGA
До 24.01.2021 03:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
português:
Ondas de noroeste com 4 a 4,5 metros.

english:
Northwest waves with 4 to 4.5 meters.
 

CASTELO BRANCO
До 24.01.2021 03:59 CET
Ветер (Жолто)
português:
Vento forte com rajadas até 100 km/h.

english:
Strong wind with gusts up to 100 km / h.
 

COIMBRA
До 24.01.2021 03:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
português:
Ondas de noroeste com 4 a 4,5 metros.

english:
Northwest waves with 4 to 4.5 meters.
 

GUARDA
До 24.01.2021 03:59 CET
Ветер (Жолто)
português:
Vento forte com rajadas até 100 km/h.

english:
Strong wind with gusts up to 100 km / h.
 

LEIRIA
До 24.01.2021 03:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
português:
Ondas de noroeste com 4 a 4,5 metros.

english:
Northwest waves with 4 to 4.5 meters.
 

PORTO
До 24.01.2021 03:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
português:
Ondas de noroeste com 4 a 4,5 metros.

english:
Northwest waves with 4 to 4.5 meters.
 

VIANA DO CASTELO
До 24.01.2021 03:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
português:
Ondas de noroeste com 4 a 4,5 metros.

english:
Northwest waves with 4 to 4.5 meters.
 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA