видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

LEIRIA
До 26.04.2018 04:59 CET
Ветер (Жолто)
Na faixa costeiral: Vento norte com rajadas ate 80km/h. 
LISBOA
До 26.04.2018 04:59 CET
Ветер (Жолто)
Na faixa costeiral: Vento norte com rajadas ate 80km/h. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA