видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:

Временски предупредувања: Former Yugoslav Republic of Macedonia

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

North-Vardar
До 24.04.2018 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Ohrid-Prespa
До 24.04.2018 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Osogovo-Maleshevo
До 24.04.2018 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Pelagonia
До 24.04.2018 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Polog-Poreche
До 24.04.2018 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
South-Vardar
До 24.04.2018 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA