видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Attiki
До 23.07.2018 17:00 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
english:
LOCALLY 39 DEGREES CELSIUS

Ελληνικά:
ΤΟΠΙΚΑ 39 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ 

Central Makedonia
До 23.07.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms.

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες. 

East Makedonia
До 23.07.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms.

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες. 

East Peloponnisos
До 23.07.2018 17:00 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
english:
LOCALLY 39 DEGREES CELSIUS

Ελληνικά:
ΤΟΠΙΚΑ 39 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ 

East Sterea & Evvoia
До 23.07.2018 17:00 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
english:
LOCALLY 39 DEGREES CELSIUS

Ελληνικά:
ΤΟΠΙΚΑ 39 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ 

Epirus
До 23.07.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms.

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες. 

Ionion Islands
До 23.07.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms.

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες. 

Kriti
До 23.07.2018 17:00 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
english:
LOCALLY 35 DEGREES CELSIUS

Ελληνικά:
ΤΟΠΙΚΑ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ 

Thessalia
До 23.07.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms.

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες. 

До 23.07.2018 17:00 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
english:
LOCALLY 39 DEGREES CELSIUS

Ελληνικά:
ΤΟΠΙΚΑ 39 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ 

Thraki
До 23.07.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms.

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες. 

West Makedonia
До 23.07.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms.

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες. 

West Sterea
До 23.07.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms.

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA