видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
AGENCIA ESTATAL DE METEOROLOGIA

Временски предупредувања: Шпанија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Álava
До 20.03.2018 11:59 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
 
Albacete
До 19.03.2018 21:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 19.03.2018 20:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Alicante
До 20.03.2018 15:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Almería
До 19.03.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Asturias
До 20.03.2018 15:59 CET
Снег/Мраз (Црвено)
 
До 19.03.2018 20:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Ávila
До 19.03.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 20.03.2018 11:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Badajoz
До 19.03.2018 18:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Barcelona
До 20.03.2018 08:59 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
 
Bizkaia
До 20.03.2018 11:59 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
 
Burgos
До 20.03.2018 14:59 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
 
Cáceres
До 19.03.2018 18:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 19.03.2018 19:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Cádiz
До 19.03.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Cantabria
До 20.03.2018 15:59 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
 
До 19.03.2018 21:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Castellón
До 19.03.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 19.03.2018 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Ciudad Real
До 19.03.2018 21:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Cuenca
До 19.03.2018 20:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Gipuzkoa
До 20.03.2018 11:59 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
 
Girona
До 20.03.2018 08:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Granada
До 19.03.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 19.03.2018 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Guadalajara
До 19.03.2018 20:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Huesca
До 19.03.2018 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Ibiza y Formentera
До 20.03.2018 11:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Jaén
До 19.03.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 19.03.2018 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
La Rioja
До 19.03.2018 14:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 20.03.2018 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
León
До 20.03.2018 12:59 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
 
До 19.03.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Lleida
До 20.03.2018 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Lugo
До 20.03.2018 08:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Madrid
До 19.03.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 19.03.2018 18:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Málaga
До 19.03.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Mallorca
Melilla
Menorca
Murcia
До 20.03.2018 14:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 19.03.2018 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Navarra
До 20.03.2018 11:59 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
 
Ourense
До 20.03.2018 08:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Palencia
До 19.03.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 20.03.2018 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Salamanca
До 19.03.2018 17:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 19.03.2018 17:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Segovia
До 19.03.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 20.03.2018 11:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Soria
До 19.03.2018 20:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Tarragona
До 19.03.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 20.03.2018 08:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Teruel
До 19.03.2018 21:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Toledo
До 19.03.2018 21:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Valencia
До 20.03.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Zamora
До 20.03.2018 08:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 
Zaragoza
До 19.03.2018 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
 

Coasts:
Costa Alicante
Costa Almería
До 20.03.2018 03:59 CET
Крајбрежно случување (Портокалово)
 
Costa Asturias
До 19.03.2018 16:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Bizkaia
До 19.03.2018 12:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Cádiz
До 19.03.2018 23:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Cantabria
До 19.03.2018 16:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Castellón
Costa El Hierro
Costa Fuerteventura
Costa Gipuzkoa
До 19.03.2018 12:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Girona
До 21.03.2018 15:59 CET
Крајбрежно случување (Портокалово)
 
Costa Gran Canaria
Costa Granada
До 20.03.2018 03:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Ibiza y Formentera
До 20.03.2018 11:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa La Gomera
Costa La Palma
Costa Lanzarote
Costa Málaga
До 19.03.2018 23:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Mallorca
Costa Melilla
До 20.03.2018 17:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Menorca
Costa Murcia
До 20.03.2018 03:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Tarragona
До 20.03.2018 09:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Tenerife
Costa Valencia
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA