видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
AGENCIA ESTATAL DE METEOROLOGIA

Временски предупредувања: Шпанија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Castellón
До 19.01.2018 23:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Girona
Huesca
Lleida
Tarragona
До 20.01.2018 06:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Teruel

Coasts:
Costa A Coruña
Costa Asturias
До 19.01.2018 11:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Bizkaia
До 19.01.2018 15:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Cantabria
До 19.01.2018 15:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa El Hierro
До 19.01.2018 14:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Fuerteventura
До 19.01.2018 15:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Gipuzkoa
До 19.01.2018 15:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Girona
Costa Gran Canaria
До 19.01.2018 12:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa La Gomera
До 19.01.2018 12:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa La Palma
До 19.01.2018 15:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Lanzarote
До 19.01.2018 15:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Lugo
Costa Tarragona
Costa Tenerife
До 19.01.2018 15:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA